Szolgáltatásaink


Aktívhabos előmosás:
A gépjármű vegyszerrel történő bevonása, amely behatol a résekbe-hézagokba is ahol feloldja a szennyeződéseket. Így tökéletesebb a külső tisztítás. (HÓ EFFEKTUS)

Bogár eltávolítás:
Bogárral szennyezett felületek vegyszeres beszórása. Némi állás után borotvával történő eltávolítása majd a maradék bogár speciális szivaccsal való fellazítása. (A fényezésbe beleégett bogarak eltávolítására garanciát nem vállalunk!)

Külső mosás:
A karosszéria nagynyomású borotvás előtisztítása kerékjáratokkal együtt, samponos lemosás, felnik mosása, ajtófalcok kitörlése.

Belső tisztítás:
Az utastér kárpitrészeinek porszívózása, műanyag felületek portalanítása, ablakok vegyszeres tisztítása, csomagtartó porszívózása - portalanítása.

Belső műanyagápolás:
A belső műanyag elemek szilikonmentes vegyszerrel történő kezelése, amely felélénkíti az elemek színét és késlelteti az anyag öregedését.

Felni tisztítás:
A ráégett szennyeződés speciális vegyszerrel történő fellazítása - eltávolítása.

Bőrápolás:
Belső bőrfelületek bőrápolószerrel történő kezelése.

Védőviaszolás:
A karosszéria mosás utáni bepermetezése. A vegyszer fényesebbé teszi a járművet és védelmet nyújt az UV- AB sugárzás ellen és valamelyest csökkenti a káros külső hatásokat. (bogár, madárürülék)

Gumiabroncs ápolás:
A gépjármű gumiabroncsainak szilikonmentes vegyszerrel történő ápolása.

Kárpittisztítás:
Belső szövetkárpitok, műanyagelemek kézi vegyszeres tisztítása. A foltok nagy része eltávolítható. (kb. 8 - 10 órát vesz igénybe.) Csak előre egyeztetett időpontban!

Polírozás:
Eltávolítja az oxidált és lemattult felületi réteget, eltünteti az apróbb karcokat, visszaadja az autó csillogó fényét. (kb. 8 - 9 órát vesz igénybe.) Csak előre egyeztetett időpontban!